Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Ilie Bolojan a fost testat de PNL pentru Primăria București! Este cotat al doilea în preferințele Bucureștenilor, însă Bolojan nu vrea să lase Bihorul pentru București!

sursă foto: formula-as.ro

Conducerea centrală a Partidului Național Liberal l-a testat pe Ilie Bolojan, preşedintele Consiliului Județean Bihor, pentu funcţia de primar al Bucureștiului, declară surse liberale pentru News.ro.

Potrivit sondajului INSCOP comandat de PNL, pe primul loc se află fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, cu 34% intenţie de vot, urmată de primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, cu 22% intenţie de vot, la egalitate cu Ilie Bolojan, preşedintele CJ Bihor. 

Primarul general în funcţie – susținut la alegerile din 2020 de coaliția PNL-USR, Nicuşor Dan, are 17% , iar liderul USR Bucureşti, Vlad Voiculescu este cotat la 11%. 

Conform News.ro printre liderii PNL testaţi în sondaje pentru Primăria Capitalei se mai numără Rareş Bogdan, Sebastian Burduja şi Stelian Bujduveanu.

Conform surselor Apuseni Info, Ilie Bolojan NU dorește să părăsească executivul județelui Bihor, proiectele începute în Oradea cât și în celelalte orașe și comune ale județului.

Ilie Bolojan are ca prioritate finalizarea zecilor de proiecte începute în urmă cu doi, pentru care a obținut finanțare europeană, guvernamenată sau proiecte susținute din fonduri proprii – județene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian