Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Complexul de la Vața Băi prinde iar viață: A fost semnată autorizația de funcționare!

Complexul de la Vața Băi prinde iar viață: Astăzi a fost semnată autorizația de funcționare.

„Astăzi, 29.11.2022, a fost semnata de către primarul comunei Vața de Jos <<Autorizația de funcționare>> a Complexului Vața Băi!

Uram pe aceasta cale mult succes și multe realizări în activitatea pe care o va desfășura în continuare Complexul Vața Băi!” a anunțat primarul Liviu Ioan Lință, care de la începutul mandatului și-a propus să susțină renașterea turismului în Vața de Jos.

Vă reamintim, stațiunea Vața de Jos, din Țara Zarandului, va fi repusă în circuitul turistic, după ce complexul balnear a fost achiziționat de Clever Media Network, compania care deține, printre altele, postul PRIMA TV. Toate imobilele din complexul balnear de la Vața de Jos erau deținute de Telekom SA.

Managementul Grupului țintește să ocupe o poziție unică într-un climat extrem de competitiv, iar strategiile de dezvoltare ale produselor media pe care le deține urmăresc o procedură integrată și simplificată cu scopul asumat de a livra o soluție ”state of the art” în ceea ce privește conținutul video oferit, calitatea programelor și diversitatea acestora.

Din structura acţionariatului până la nivel de persoană fizică şi juridică, asociat sau acţionar care deţine o cotă mai mare de 20% din capitalul social: Tomsa Gheorghe Adrian 90% și Nicoara Maria 10%.

Pe acest subiect, mai puteți citi – Complexul din Vața de Jos va renaște: Prefectul Marian, primarul Lință și reprezentantul „Clever Media” au vizitat șantierele deschise pentru amenajările interioare și exterioare

Pe acest subiect, mai puteți citi – Complexul de la Vața de Jos a fost vândut de Telekom SA către Clever Media Network din Cluj-Napoca

Pe acest subiect, mai puteți citi – Prefectul Călin Marian: Preluarea stațiunii Vața de Jos de către o companie importantă reprezintă un semnal pozitiv transmis celor care vor să investească în Hunedoara

Pe acest subiect, mai puteți citi – EXCLUSIV: Complexul turistic de la Vața de Jos ar fi fost vândut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian