Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Ministrul Apărării, despre șansele ca Putin să folosească o armă nucleară tactică: „Nu știu dacă există probabilitatea. Din punct de vedere teoretic, posibilitățile nu sunt excluse”

Angel Tîlvăr, a comentat la Antena 3 CNN în primul interviu de la învestirea în funcția de ministrul al apărării, despre posibilitatea unui atac pe teritoriul NATO.

La întrebarea Mădălinei Mihalache: „La acest moment credeți că este exclus ca Vladimir Putin să folosească arma nucleară tactică?”

Angel Tîlvăr a răspuns: „Unul din elementele care i se poate asocia (liderului rus, n.r.) este impredictibilitatea. Deci, nu știu dacă există probabilitatea. Din punct de vedere teoretic, posibilitățile nu sunt excluse. Au fost evocate și de experți în analiza militară, și de oficiali de rang înalt. Mi-ar plăcea să cred că nu o să se întâmple așa ceva”.

Mai multe puteți citi, dând click aici – Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr: „Teoretic, nu este exclus ca Putin să folosească o armă nucleară tactică. Mi-ar plăcea să cred că nu se va întâmpla”

2 thoughts on “Ministrul Apărării, despre șansele ca Putin să folosească o armă nucleară tactică: „Nu știu dacă există probabilitatea. Din punct de vedere teoretic, posibilitățile nu sunt excluse”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian