Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

AUR Hunedoara, nemulțumită că „marea parte din presă este plătită de partide” și-a făcut TV online

Organizația județeană AUR Hunedoara, nemulțumită că „marea parte din presă este plătită de partide” și-a făcut TV online.

În prima emisiune al noului post TV online – AUR te aude – HD TV au participat consilierii locali din Deva – Tiberiu Claudiu Bârstan, care este și președintele AUR Hunedoara, consilierul Marius Mane și avocatul Mircea Nicolae Mincea.

Președintele AUR Hunedoara, Tiberiu Claudiu Bârstan, a explicat rostul și rolul AUR te aude – HD TV: „După cum bine știți, noi ca și partid ne descurcăm mai greu pe partea cu media, partea financiară cam toate televiziunile solicită bani pentru a ajunge la emisiunile lor și am hotărât să facem, practic nu este o televiziune, este un studio online, în care să prezentăm activitatea noastră, problemele care cu care se confruntă comunitatea și să încercăm cumva să găsim și soluții la aceste probleme.

Vrem să spunem lucrurile corect, să arătăm realitatea, să nu fie trunchiară, după cum bine știți mare parte din presă este plătită de partidele politice și atunci și informațiile ajung disproporționate la oameni. Noi încercăm pe cât posibil, avem alt interes, să arătăm adevărul, să arătăm realitatea care ne înconjoară și să venim cu cu explicațiile la unele acțiuni ale noastre. De asta am și înființat această televiziune online”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *