Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

ABA Mureș, prin Formația de lucru Câmpeni, a efectuat reparatii la Stația hidrometrică Scărișoara

ABA Mureș, prin Formația de lucru Câmpeni (Sistemul Hidrotehnic Turda) a executat lucrarea „Reparatii curente la Stația hidrometrică Scărișoara”.

„Colegii de la Formația de lucru Câmpeni, Sistemul Hidrotehnic Turda au executat lucrarea „Reparatii curente la Stația hidrometrică Scărișoara”. Enumerăm parte din lucrările care au fost efectuate: confecții metalice, reparare manșoane, fixare cabluri cât și înlocuire cabluri și accesorii” au anunțat cei de la ABA Mureș.

Stația hidrometrică este definită ca secțiunea transversală fixă de pe râu dotată cu miră, limnigraf, stație automată cu senzori multipli pentru măsurarea nivelurilor, debitelor, temperaturii aerului/apei, precipitațiilor, senzori pentru măsurarea calității apei și care poate dispune de construcții și instalații hidrometrice.

Colegul care deservește stația, observator hidrometru, trebuie să cunoască metodologia de realizare a programului hidrometric standard, să întrețină aparatura, echipamentele şi dotările existente la stația hidrometrică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian