Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Pollyanna Hangan: Nu vă e rușine, PSD Hunedoara, să vă gudurați ca niște cățeluși pe lângă acest politician care urăște România?

Deputatul Pollyanna Hangan critică în termeni duri acțiunea de primire și de plimbare a europarlamentarului Guido Reil în România de către PSD Hunedoara.

Vă reamintim, recent, Guido Reil a comparat România cu Vestul Sălbatic, spunând că nici România, nici Bulgaria, nu au ce căuta în Schengen și, mai mult, că nu ar fi trebuit să adere nici la Uniunea Europeană. „Cum n-a fost nimeni atent când a aderat această țară la UE?”, a spus el despre România…

Hangan: Nu vă e rușine, PSD Hunedoara, să vă gudurați ca niște cățeluși pe lângă acest politician care urăște România?

„Îl recunoașteți pe domnul îmbrăcat în `ie țărănească`? Este europarlamentarul care a descris România ca o țară sălbatică în Parlamentul European și care a fost invitat în România de PSD Hunedoara.

Guido Reil a fost pus la punct, în limba sa maternă, germana, de către colegul meu Vlad Botoș, după ce a jignit România. Mai ales că nu era prima oară.

Nu vă e rușine, PSD Hunedoara, să vă gudurați ca niște cățeluși pe lângă acest politician care urăște România?

Reil, reprezentant al partidului de extremă dreapta AfD, se opune acceptării României și Bulgariei în Schengen. Același europarlamentar se întreba în octombrie cum de a fost posibil ca România, o țară fără infrastructură și coruptă, să fie primită în Uniunea Europeană.

Îi cer lui Marcel Ciolacu să explice cum este posibil ca PSD Hunedoara să se înfrățească cu extrema dreaptă germană care insultă România” a comentat vizita europarlamentarului și totodată recepția făcută de PSD Hunedoara, deputatul Pollyanna Hangan.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *