Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Primăria din Beiuș a mai depus două proiecte cu finanțare nerambursabilă prin PNRR

Primăria din Beiuș a mai depus vineri, 9 decembrie, două proiecte cu finanțare nerambursabilă prin PNRR.

Azi, 09.12. 2022 Primăria Municipiului Beiuș a depus următoarele proiecte cu finanțare nerambursabilă:

PNRR/2022/C12/MS/I1.3 – I1.3 Unități de asistență medicală ambulatorie

– Proiectul ”Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești la nivelul Spitalului Municipal ”Episcop Nicolae Popovici” Beiuș, prin dotarea unității de asistență medicală ambulatorie” .

Obiectivul este reducerea ratei mortalității evitabile, creșterea nivelului de acces la servicii medicale de bază, creșterea nivelului de acces la servicii medicale de calitate, îmbunătățirea infrastructurii spitalicești și prespitalicești, precum și optimizarea cheltuielilor pentru îngrijirea medicală și gestionarea resurselor.

Spitalul urmărește îmbunătățirea stării de sănătate a populației, realizarea unui sistem de sănătate modern și eficient bazat pe servicii medicale de înalta clasă compatibil cu sistemele de sănătate din UE.

Prin activitatea medicală desfășurată în Ambulatoriul Integrat se asigură accesul populației la servicii medicale evitând internările nejustificate în spital.

Valoarea proiect: 14,251,186.96 lei

PNRR/2022/C12/MS/I2.4 – I2.4. Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale

Dotare cu echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale la nivelul Spitalului Municipal ”Episcop Nicolae Popovici” Beiuș”.

Obiectivul proiectului este reducerea ratei mortalității evitabile, creșterea nivelului de acces la servicii medicale de bază, creșterea nivelului de acces la servicii medicale de calitate, îmbunătățirea infrastructurii spitalicești și prespitalicești, precum și optimizarea cheltuielilor pentru îngrijirea medicală și gestionarea resurselor, prin dotarea Spitalului Municipal ”Episcop Nicolae Popovici” Beiuș cu echipamente specifice pentru reducerea incidenței infecțiilor nosocomiale.

Valoarea proiect: 13.211.855,26 lei au anunțat oficialii primăriei Beiuș.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *