Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Cum poți deveni ofițer SRI? Procesul de selecție este deschis! Cum poți aplica?

Serviciul Român de Informații face angajări. Cum poți deveni ofițer SRI? Procesul de selecție este deschi! Cum poți aplica?

Vă redăm mai jos informarea instituției:

Suntem o instituție modernă, care transformă riscurile de securitate în oportunități de promovare a intereselor naționale. Acționăm discret pentru a furniza cunoaștere și a oferi răspunsuri simple la probleme contemporane complexe. Adăugăm sacrificii și renunțări personale pentru idealul nobil de a construi o lume mai sigură. Punem Serviciul înaintea noastră și Ţara înaintea tuturor.

Pentru aceasta, credem în lege, echidistanță și discreție, atât în interiorul cât și în afara profesiei. Apărăm comunitatea în care trăim, prețuim oamenii și credințele lor.

Dacă dai atenția cuvenită detaliilor, dacă ești exigent cu tine și cu ceilalți deopotrivă, dacă ești determinat, consecvent și tenace în atingerea obiectivelor și dacă Patriotism, Onoare și Profesionalism sunt pentru tine mai mult decât niște simple cuvinte, vrem să ne fii coleg.

Serviciul îți cere tot ce ai mai bun și îți oferă posibilitatea de a lucra cu cei mai buni. Investește în tine încredere, timp și resurse pentru a deveni și rămâne un profesionist într-o echipă de elită. Te sprijină să obții performanțe și te încurajează să-ți dezvolți cunoștințele, capacitățile și aptitudinile, atât în specialitatea în care îți desfășori activitatea, cât și în domenii complementare. Alături de echipa Serviciului îți vei construi cariera pe care ți-o dorești, dacă ai pregătirea și perseverența necesare, pentru că îți este garantată egalitatea de șanse, într-un sistem transparent și concurențial.

De aceea, nu oferim un simplu job, ci un context complet în care îți poți pune în valoare talentul și abilitățile, indiferent de domeniul în care ești specializat.

Atunci când evaluezi posibilitatea de a te angaja în Serviciul Român de Informații, trebuie să pui în balanță atât beneficiile, cât și responsabilitățile. Pentru a vedea mai exact care sunt criteriile de eligibilitate, dar și obligațiile ce îți revin după angajare, te invităm să accesezi secțiunea Profilul angajatului” au anunțat cei de la SRI.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *