Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Pompierii clujeni, surpriză înainte de sărbători: „pentru că ne protejează”

Pompierii clujeni au avut parte de o surpriză inedită vineri, 16 decembrie, chiar în pragul Sărbătorilor de Iarnă. Cofetarii unei cofetării din Cluj, L’eclaire magique, au pregătit un tort, în semn de mulțumire pentr pompierii clujeni.

„Echipajele din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj vor fi la datorie și în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru a avea grijă ca noi să putem fi în siguranță. Știind că ei ne protejează, putem să petrecem timp liniștiți cu familia, să ne odihnim și să ne bucurăm de puțin timp liber.

Pentru a le arăta un minim de recunoștință pentru tot ceea ce fac pentru noi, echipa L’eclaire magique le-a pregătit un tort personalizat, pe care salvatorii l-au primit cu mare bucurie.

Tort personalizat pentru pompierii clujeni

Tortul nu a fost unul oarecare, ci a fost personalizat, iar pe acesta au fost așezate: pompieri, cască și chiar și o autospecială.

tort pentru pompierii clujeni

Mulțumim că vă riscați viața pentru noi!”, au scris reprezentanții cofetăriei pe pagina lor de Facebook.

Zeci de salvatori s-au bucurat de o bucățică dulce, care să le dea putere să ne poată proteja cât clujenii se bucură în tihnă de Crăciun.

L’éclair magique este situat în cartierul Iris, pe strada Oaşului, la numărul 60. L’éclair magique primeşte comenzi pentru evenimente: nunţi, botezuri sau alte tipuri de evenimente private. Oferă în acest sens torturi personalizate, candy bar-uri, dar şi mărturii, fiind deschişi oricărei sugestii din partea clienţilor

CITEȘTE ȘI: Infinity Villa, pe malul Tarniței, în Apuseni: Aer curat, preparate tradiționale și voie bună în noaptea dintre ani

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *