Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Deva ajunge pe Netflix: Se va realiza primul film de lung metraj turnat integral la Deva

Se va realiza primul film de lung metraj turnat integral la Deva, a anunțat astăzi edilul Devei, Florin Oancea.

Văru Săndel, îndrăgitul artist popular și actorul hunedorean Alin Panc vor realiza primul film de lung metraj turnat integral la Deva. Filmările vor începe în luna mai a acestui an, iar producția va fi difuzată în marile cinematografe, dar și pe Netflix și de două televiziuni din România.

„Am avut, astăzi, deosebita bucurie să mă întâlnesc cu doi dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din România: Văru Săndel (Sandu Pop) și Alin Panc. Cei doi artiști au venit în vizită la Primărie cu o surpriză pentru deveni.

În perioada 1 – 15 mai, cei doi vor realiza la Deva primul film de lung metraj turnat integral în orașul nostru. Filmul se va numi ”K ÎN REȚETĂ” și va fi produs de casa de producție PaPa Pictures.

Cei doi au mai realizat filme împreună, cel mai cunoscut fiind ”Pup-o, mă!”.

Văru Săndel (Sandu Pop) este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști populari, vedetă a televiziunii Etno TV. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie (UNATC) din București în 1995 și activează ca actor la Teatrul de Comedie București.

Alin Panc este actor, originar din municipiul Hunedoara, absolvent al Academiei de Teatru și Film București.

Le mulțumesc pentru vizita de astăzi și îi așteptăm, alături de deveni, pentru filmările din luna mai, care vor promova Deva și pe marile ecrane ale cinematografelor” a anunțat Oancea.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *