Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Cristian Dan Pasca: Spitalul Orășenesc Câmpeni a primit finanțare de 3 milioane de euro prin PNRR

Primarul din Câmpeni a anunțat astăzi că Spitalul Orășenesc Câmpeni a primit finanțare de 3 milioane de euro prin Planul Național de Redresare și Reziliență. În ultimii ani, edilul Cristian Dan Pasca a stabilit un record local la nivel de proiecte depuse și câștigate în toată istoria cochetei capitale a Țării Moților.

„Spitalul Orășenesc Câmpeni a primit finanțare de 3 milioane de euro prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Proiectul aprobat pentru finanțare a fost depus pe Unități de asistență medicală ambulatorie, Componenta 12: Sănătate. Banii vor fi folosiți pentru dotarea cu echipamente și aparatură medicală de specialitate a ambulatoriului din cadrul spitalului.

Aveam nevoie de acest lucru iar acest proiect ne-a dat șansa să putem achiziționa aparatură modernă și performantă pentru spital.

Să nu uităm că Spitalul din Câmpeni nu deservește doar locuitorii orașului ci peste 48.000 de cetățeni din arealul Munților Apuseni.

Felicit echipa de conducere a Spitalului Câmpeni și pe toți cei care s-au implicat în realizarea acestui proiect.

Atunci când lucrezi și colaborezi ca o echipă rezultatele încep să apară. Administrația publică locală sprijină Spitalul Orășenesc Câmpeni. Sănătatea și investițiile în acest domeniu sunt prioritare pentru noi” a anunțat Cristian Dan Pasca.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *