Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Alin Tișe: Dacă clujenii doresc un referendum să ne spună ce doresc să se întâmple pe Cluj Arena, doresc numai fotbal, doresc și fotbal și evenimente culturale, doresc Untold sau nu îl doresc?

Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, consideră util un referendum care să decidă soarta stadionului Cluj Arena. Alin Tișe ridică întrebări simple dar și vizionare, referitoare la evenimentele disputate pe stadionul Cluj Arena.

„Dacă Clujul își dorește să aibă mai departe competiții și de acest tip. Dacă clujenii doresc un referendum să ne spună ce doresc să se întâmple pe stadion, doresc numai fotbal, doresc și fotbal și evenimente culturale, doresc Untold sau nu îl doresc, nu știu asta pentru că nu am întrebat pe toată lumea. Greu de spus astăzi dacă întrebându-i spun că doresc doar fotbal sau doresc și Untold. Nu toată lumea e cu fotbalul cum credem noi. Noi credem că toată lumea e cu fotbalul, nu este așa. O să aveți o supriză dacă întrebați oamenii”, a comentat Tișe, marți, în cadrul unei emisiuni radio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian