Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

O pensiune de lux din Valea Ierii, Apuseni, este scoasă la vânzare pentru 4,4 milioane de euro: „Nestemata Munților Apuseni” are 25 de camere și 29 de băi!

Pensiunea Lara & Mara care are în dotare 25 de camere și 29 de băi, dar și restaurant cu 300 de locuri, supranumită și „Nestemata Munților Apuseni” o pensiune de lux din Valea Ierii, situată la 45 de km de Cluj-Napoca, este scoasă la vânzare pe suma de 4,4 milioane de euro, conform jurnaliștilor de la Ziua de Cluj.

„La numai 45 km de Cluj, la răscrucea apelor din Valea Ierii și Valea Negrii un drum prin pădure se deschide brusc în ceea ce amintește de o dumbravă minunată, un luminiș inundat de verdeață în jurul unui ochi de apă. O pensiune toată bătută în piatră, lemn și flori roșii își întâmpină oaspeții cu camere moderne și terase boeme pentru cafele și pierdut privirea-n verde. Aerul de munte se simte rece și tare când intră în nări, ajunge în vene și ozonează”, se arată în descrierea proprietăţii de pe pe site-ul Sotheby’s România, unde este listată aceasta.

Pentru mai multe detalii, click aici – NESTEMATA MUNȚILOR APUSENI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian