Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Sunt șanse mari ca reparația capitală a DN74 Brad – Crișcior să fie finalizată în 2023

Primarul din Brad, Florin Cazacu, a anunțat video live-ul de marți că sunt sunt șanse mari ca reparația capitală a DN74 Brad – Crișcior să fie finalizată în 2023.

„Un alt proiect mult așteptat de către dumneavoastră și mai fac apel la răbdarea dumneavoastră pentru o anumită perioadă, drumul național 74 Brad – Crișcior este unul din cele 15 proiecte care are documentația completă în vederea finanțării prin programul Anghel Saligny, unul din cele 15 proiecte din județul Hunedoara.

Avem documentația întocmită, urmează să fie semnat de către Ministrul Dezvoltări. Sper să fiu invitat la semnarea contractului foarte curând.

Vom începe partea de achiziție publică în vederea proiectării proiectului tehnic și execuție. Ne mișcăm cât de repede se poate pentru a încerca în acest an să finalizăm acest proiect ambițios, 5 km de drum național, valoarea acestui proiect 12 milioane RON o sumă foarte mare, care dacă nu am fi avut obligația să întreținem un drum național, care este un drum pe care circulă mașinile din județul Alba și toți cei care tranzitează municipiul Brad înspre zona județului Alba și toate comunele din nordul județului Hunedoara, este un drum care suntem obligați să-l întreținem din bugetul local al municipiului Brad, în condițiile în care de acest drum se folosesc să zic așa cetățenii din toată zona.

Banii, 12 milioane de RON care sunt alocați prin programul la Anghel Saligny pentru reparația capitală a acestui drum ar fi putut fi folosiți pentru asfaltarea a mai mult de 10-15 km de drum, cred că reușeam să asfaltăm în municipiul nostru, pe toate zonele unde astăzi sunt drumuri de pământ dar avem obligația să facem acest drum și îl vom facem pentru că reparația capitală a acestui drum asigură circulația în condiții de siguranță în municipiul nostru” a anunțat Cazacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian