Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

A fost lansată licitația pentru reabilitarea Spitalului de Psihiatrie Nucet! Valoarea investiției se ridică la peste 21.693.366 lei fără TVA

Vineri, 3 februarie, a fost lansată procedura de licitație pentru proiectarea și execuția proiectului „Creșterea eficienței energetice și reabilitarea imobilelor Spitalului de Psihiatrie Nucet, Județul Bihor”.

Valoarea totală estimată a investiției se ridică la 21.693.366,69 lei, fără TVA, iar termenul de depunere a ofertelor este 6 martie 2023.

Proiectul prevede reabilitarea a cinci corpuri de clădire în care își desfășoară activitatea Spitalul de Psihiatrie Nucet și Unitatea de Asistență Medico-Socială de Psihiatrie Nucet. Obiectivul principal al investiției este creșterea eficienței din punct de vedere energetic, prin reducerea consumului anual de energie și îmbunătățirea calității mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Atingerea acestor obiective presupune reabilitarea anvelopei construcțiilor, înlocuirea instalațiilor termice, sanitare și de iluminat.

Proiectul „Creșterea eficienței energetice și reabilitarea imobilelor Spitalului de Psihiatrie Nucet” este finanțat pe Componenta 5 din PNRR „Valul renovării”, pe axa prioritară 2 „Renovare energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice”.

Vă reamintim că în luna ianuarie s-a semnat contractul de finanțare prin  Planul Național de Redresare și Reziliență. Finanțarea proiectului depus de Consiliul Județean Bihor este 100% nerambursabilă.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *