Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Un copil de 12 ani a fost băgat într-o cușcă de sârmă. Colegii l-au mai aruncat și într-un tomberon: Inspectorul școlar doarme!

Caz șocant în România, în care autoritățile absolut penibile nu au mișcat niciun deget: Un minor în vârstă de 12 ani a fost băgat într-o cușcă de sârmă și umilit de proprii colegi. 

Situația absolut penibilă a avut loc la o școală din Bacău. Elevul a fost agresat și umilit frecvent, de mai bine de un an de zile de colegii din școală. Ultima agresiune a avut loc pe data de 3 februarie 2023, când copilul a fost lovit peste față de doi elevi, agresiune care s-a soldat cu 3 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal, notează Antena 3CNN

Ultima agresiune face parte dintr-un șir lung de agresiuni, două dintre ele petrecute anul trecut, când 4 elevi minori l-au bătut și aruncat într-un tomberon din spatele școlii. A urmat o altă umilință în care elevul a fost băgat într-o cușcă de sârmă din curtea primăriei și filmat de agresor cum este umilit.

Inspectoratul Școlar Județean Bacău nu a luat nicio măsură după aceste agresiuni. Doar ieri, 6 februarie, a trimis o echipă la școala din Comuna Parincea, Județul Bacău, pentru a vedea ce s-a întâmplat.  

Loading

1 thought on “Un copil de 12 ani a fost băgat într-o cușcă de sârmă. Colegii l-au mai aruncat și într-un tomberon: Inspectorul școlar doarme!

  1. ….CUM DRACU ESTE POSIBIL ASA CEVA….SI AUTORITATILE CE FAC⁉️⁉️⁉️⁉️…..DORM⁉️⁉️⁉️….SAU NU LE PASA⁉️⁉️⁉️⁉️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *