Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Soția a vrut câteva perversiuni dar el uimit de propunere a luat-o la bătaie: S-a ales cu dosar penal și cu ordin de protecție provizoriu!

O nevastă casnică, măritată de curând, plictisită de monotonia vieții sexuale și mai îndrăzneață, i-a cerut bărbatului un pic de diversitate în pat așa cum a văzut pe câteva filme de profil, conform spuselor  prietenei ei intime, însă surpriză, bărbatul a luta-o la bătaie.

„În seara zilei de 20 februarie, în jurul orei 22:34,  polițiștii Secției 1 Vlaicu au fost sesizați despre un scandal în familie, pe strada Poetului din Arad.

Din primele cercetări, a reieșit că pe fondul unui conflict, un arădean în vârstă de 33 de ani și-ar fi agresat fizic soția.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, cercetările fiind continuate într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, a transmis IPJ Arad.

1 thought on “Soția a vrut câteva perversiuni dar el uimit de propunere a luat-o la bătaie: S-a ales cu dosar penal și cu ordin de protecție provizoriu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *