Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrări de întreținere pe drumul 103G Săndulești – DJ 107L

Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean 103G Săndulești – DJ 107L lucrări de întreținere care vizează sectorul de drum situat pe raza localității. Acestea au drept scop atât asigurarea unei circulații rutiere normale, în condiții de siguranță, cât și realizarea de accese la proprietățile din localitate.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Am demarat operațiunile pe DJ 103G Săndulești în contextul mai larg al lucrărilor pe care le derulăm pe mai multe drumuri județene, pentru asigurarea unor condiții optime de circulație. De asemenea, dorim să sporim gradul de confort al localnicilor prin realizarea de accese betonate, la nivelul cerințelor actuale.”

Operațiunile vor consta în lucrări de întreținere a platformei drumului, precum plombări cu îmbrăcăminți asfaltice și tratarea burdușirilor și a tasărilor, lucrări de asigurare a scurgerii apelor prin realizarea de șanțuri și rigole betonate, dar și rigole carosabile și trotuare pavate, pe sectoare. Nu în ultimul rând, vor fi realizate accese betonate la proprietăți.

În această etapă se execută lucrări pregătitoare la accesele imobilelor în vederea betonării acestora.

Durata maximă de execuție a lucrărilor este de șase luni.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *