Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Complexul turistic de la Beliș a fost cumpărat de un milionar: Proprietatea, din inima Apusenilor, are 6 hectare, două clădiri, două restaurante și trei vile

Milionarul clujean Laurențiu Russo a plătit 5 milioane de euro pentru complexul turistic de pe malul lacului Beliș-Fântânele. Russo este unul dintre cei mai bogați clujeni, iar acum caută să își diversifice afacerile inclusiv în zona turistică din Apuseni. 

Laurențiu Russo a plătit 5 milioane de euro pentru proprietatea de la Beliș și ar urma să includă unitatea de cazare în rețeaua Hilton, la fel cum a făcut și cu City Platza, hotel cumpărat de la Sorin Dan. Complexul de la Beliș a aparținut Unita Turism Holding (UTH) Timișoara, iar unul dintre proprietari, Marc Eichert, a anunțat vânzarea, conform Știri de Cluj.

„Complexul de la Beliș era mândria turismului clujean înainte de Revoluție, dar ulterior a decăzut, cu toate că are o poziție excelentă, fiind chiar pe malul lacului și are acces la apă. Hotelul a fost construit în 1974, după finalizarea barajului. Proprietatea are 6 hectare, două clădiri, două restaurante și trei vile” arată jurnalisții de la Știri de Cluj.

Mai multe despre milionarul clujean care a cumpărat complexul – Complexul turistic fanion de la Beliș a fost cumpărat de un milionar clujean putred de bogat

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *