Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Incendiu în Finiciu, Călățele: Focul a pornit de la o afumătoare

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această după-amiază la un incendiu care a distrus o anexă gospodărească situată în localitatea Finiciu, comuna Călățele. La intervenție au luat parte două autospeciale cu apă și spumă a pompierilor huedineni, iar echipajele operative, în momentul sosirii la fața locului, au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la anexa gospodărească. Aceasta era folosită ca afumătoare și magazie de scule, fiind poziționată la aproximativ doi metri față de casa de locuit.

Intervenția promptă a împiedicat ca incendiul să se extindă în gospodărie și să salveze din calea flăcărilor mai multe utilaje și scule ale proprietarului. Suprafața distrusă este de aproximativ 30 de metri pătrați, iar incendiul a pornit cel mai probabil de la focul din afumătoare, lăsat nesupravegheat.

Din fericire, nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale. La această misiune, care a durat mai bine de o oră, a acționat din primele momente și o autospecială de stins incendii a SVSU Călățele

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *