Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

ISU Bihor au desfășurat 13 controale la unități turistice din Remeți, Bulz, Coada Lacului, Borod, Bratca și zonele adiacente

În ultimele două săptămâni, inspectorii de prevenire din cadrul ISU Bihor au organizat și desfășurat 13 controale la unități turistice situate în localitățile Remeți, Bulz, Coada Lacului, Borod, Bratca și zonele adiacente.

În cadrul acestor activități, au fost depistate 86 de încălcări ale normelor de apărare împotriva incendiilor, 19 dintre acestea fiind soluționate pe timpul verificărilor. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 76 de sancțiuni contravenționale, din care 59 de avertismente şi 17 amenzi în cuantum de 35 000 lei.

Principalele nereguli au constat în exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice, neefectuarea corespunzătoare a mentenanței mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, neafișarea planurilor de evacuare pe fiecare nivel, pe căile de acces și în alte locuri vizibile, astfel încât să fie cunoscute de toate persoanele aflate în interiorul unităților, nefuncționarea instalației de detectare și semnalizare a incendiilor la parametrii proiectați etc..

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *