Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

O nouă sală de sport la școala din Vețel a fost inaugurată: Clădirea este modernă dotată și utilată corespunzător

O nouă sală de sport la școala din Vețel a fost inaugurată la finalul lunii mai: Clădirea este modernă dotată și utilată corespunzător.

Primarul din Vețel, Ioan Hențiu și întreaga sa echipă au fost felicitaţi la inaugurare de către oficialii Consiliului Județean Hunedoara, președintele Laurențiu Nistor salutând comunitatea locală pentru realizarea acestei noi investiții, care va spori sănătatea copiilor din comună.

„Sportul și mișcarea înseamnă sănătate și viață lungă. Mă bucur să văd că tot mai multe comunități locale din județul Hunedoara investesc în săli de sport pentru școli și organizează evenimente sportive pentru toate categoriile de vârstă.

Este și cazul comunei Vețel, unde astăzi s-a dat în folosință noua sală de sport a școlii din centrul de comună, o clădire modernă, elegantă, dotată și utilată corespunzător.

Îl felicit pe primarul comunei Vețel, Ioan Hențiu, și pe întreaga sa echipă pentru că se preocupă de viitorul sănătos al copiilor, dar și al tuturor locuitorilor comunei. Deschiderea sălii de sport a beneficiat și de un eveniment pe măsură, o sărbătoare a sportului care a strâns la un loc mai multe cluburi și a adus în tribune și un public numeros.

Sala de Sport a fost ridicată cu fonduri alocate de Compania Națională de Investiții, iar valoarea proiectului se ridică la aproximativ 1 milion de euro.

Sala are 102 locuri, dispune de spații și anexe, cabinet medical, pe scurt de toate cele necesare unei astfel de locații” a comentat evenimetul președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *