Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Modelul international Anamaria Babău a făcut senzaţie pe covorul roşu de la Festivalul de la Cannes, într-o rochie mulată albastra plină de cristale Swarovski

Anamaria Babau a fost prezentă la premiera filmului „L’ete dernier” al realizatoarei franceze Catherine Breillay, în competiţie pentru Palme d’ Or la cea de-a 75-a ediţie a festivalului, care a început la 17 mai şi s-a încheiat pe 28 mai.

Modelul international, de loc din Beiuș, a făcut senzaţie pe covorul roşu de la Festivalul de la Cannes, într-o rochie mulată albastra plină de cristale Swarovski.

Anamaria Babău a câștigat titlul Miss World Next Top Model 2022, după o luptă acerbă cu alte 28 de concurente din Rusia, Ucraina, Grecia, Algeria, Egipt, Macedonia, Franţa, Nigeria și Bulgaria.

Acum doi ani, ea a câştigat titlul de Miss Europa 2021 – first runner up şi Miss Elite World – Popularitate 2021, cu peste 20.000 de voturi online. 

Anamaria Babău a absolvit Academia de Studii Economice din București, fiind licențiată în Relații Internaționale si avand un master in Diplomatie. După absolvire, o perioadă de timp a lucrat în domeniu în Ministerul Sănătății și în Ministerul Economiei. Și a reprezentat România la Bruxelles ca și Consilier Afaceri Europene.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *