Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Echipajele de pompieri au evacuat apa din 17 curți, subsoluri și pivnițe din Oradea, Sânmartin, Meziad, Cihei și Cuzap

În după-amiaza zilei de duminică, 11 iunie a.c., pompierii militari au acționat pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase, manifestate pe raza județului Bihor.

În contextul avertizărilor succesive Cod Portocaliu sub incidența cărora s-a aflat duminică, 11 iunie a.c., județul Bihor, pentru protejarea populației, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, a trimis patru mesaje RO-ALERT cetățenilor din zonele vizate de coduri.

În interval de aproximativ trei ore, pompierii militari bihoreni au intervenit pentru gestionarea a 22 de situații de urgență provocate de fenomenele meteorologice periculoase, manifestate în județ, 18 dintre acestea producându-se în municipiul Oradea.

Echipajele de pompieri au evacuat apa din 17 curți, subsoluri și pivnițe situate în localitățile Oradea, Sânmartin, Meziad, Cihei și Cuzap. De asemenea, pompierii orădeni au degajat 5 arbori, din care 4 căzuți pe carosabil și unul pe mai multe autoturisme.

În Cuzap, pompierii au evacuat din locuință o femeie, în vârstă de aproximativ 60 de ani, cu probleme locomotorii, în curtea gospodăriei acesteia apa având o adâncime de aproximativ 40 de cm.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *