Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Mai multe incendii produse în interval de circa șase ore, în zonele Aleșd și Tinca din Bihor

În după-amiaza și seara zilei de marți, 11 iulie a.c., pompierii militari bihoreni au acționat în patru localități, pentru stingerea a cinci incendii produse la terenuri agricole, respectiv la o casă.

Echipajele Stației de Pompieri Săcueni au localizat și lichidat un incendiu izbucnit, cel mai probabil din cauza unui conductor electric defect, în podul unei case situate pe strada Danko Pista din localitate. Forțele de intervenție au reușit să împiedice propagarea flăcărilor la camerele locuinței, reducând considerabil pagubele. În urma evenimentului, au ars circa 25 metri pătrați material lemnos din structura acoperișului.

Pompierii militari din cadrul Stației Aleșd au intervenit pentru lichidarea unui incendiu ce se manifesta la un teren viran din localitatea Telechiu, comuna Țețchea, eveniment soldat cu arderea vegetației uscate, pe o suprafață de aproximativ trei hectare.

Echipajele de pompieri ale Gărzii Tinca au gestionat trei situații de urgență survenite în două localități, acționând pentru stingerea unui incendiu produs la un teren din Cărănzel, comuna Lăzăreni, în urma căruia a ars o cantitate de aproximativ o tonă de plante furajere; a unui incendiu izbucnit la un teren agricol situat în Gurbediu, eveniment soldat cu arderea a circa 0.05 hectare grâu și, în cooperare cu pompierii Detașamentului Salonta, a unui incendiu produs la un alt teren din aceeași localitate, cel mai probabil din cauza scânteilor provenite de la un utilaj agricol, eveniment în urma căruia a ars miriște de grâu, o suprafață de circa 2.5 hectare.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *