Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Demers lăudabil: Se dorește transport de noapte din/spre Florești!

USR Florești a lansat în spațiul public o petiție adresată Primăriei și Consiliului Local Florești prin care solicită transport de noapte din/spre Florești – Vrem transport de noapte din/spre Florești!

„Uniunea Salvați România a reușit, cu sprijinul a 7000 de clujeni și prin presiune continuă asupra administrației Boc, să extindă transportul de noapte în Cluj Napoca. Acum, dorim să facem același lucru și în Florești.

Munca, socializarea și activitățile culturale nu se opresc când soarele apune. Însă fără transport public de noapte, mulți dintre noi suntem limitați în modul în care ne putem trăi viața.

USR Cluj propune introducerea serviciilor de transport public de noapte în Florești pentru a oferi o mai mare mobilitate cetățenilor, indiferent de oră

Dar, pentru a face acest lucru posibil, avem nevoie de sprijinul tău. Semnează petiția noastră pentru a aduce transportul public de noapte în Florești. Am reușit la Cluj, reușim și aici. Fiecare semnătură este importantă!” au anunțat cei de la USR Florești.

Și consilierul județean USR, Adela Dehenes, susține acest demers: „Vrem transport public de noapte în Florești! Activitățile culturale, întâlnirile cu familia și prietenii nu se opresc odată cu apusul și uneori nici munca. Nici transportul public nu ar trebui să oprească”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *