Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Iulian Balaj: Se finalizează locuințele sociale de la Ștei

Primarul din Ștei, Iulian Balaj, a anunțat vineri că se finalizează locuințele sociale de la Ștei.

„Lucrările la proiectul ,,REABILITARE ȘI MODERNIZARE LOCUINȚE SOCIALE. PARC ȘI ALEE DE ACCES” se vor finaliza până la sfârșitul acestui an.

Proiectul este finanțat din fonduri europene și are ca obiectiv principal reabilitarea, modernizarea și refuncționalizarea clădirii fostului sediu al poliției, de pe strada Independenței(foto 5, in anul 2012), aflat în stare avansată de degradare, prin construirea a 12 apartamente ca locuințe sociale, destinate persoanelor din categorii vulnerabile.

Al doilea obiectiv , în cadrul proiectului, propune amenajări pentru aleea de acces din strada Independenței(foto 1), până la intrarea în incinta Liceului Tehnologic ,,Unirea” (cu paviment din piatră cubica), precum și parcul din proximitate(foto 4,5). Acesta va fi dotat cu bănci și mese, rețea wi-fi gratuită, leagăne de joacă, tobogane, balansoare, platforme de legănare pentru persoane cu dizabilități și stâlpi de iluminat cu panouri fotovoltaice.

Aceste locuințe vor beneficia de toate utilitățile și dotările (mobilier, aparatură electrocasnică), necesare pentru asigurarea unor condiții bune de viață” a anunțat primarul din Ștei.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional și are o valoare totală de 1 865 294,26 lei, cofinanțarea orașului nostru fiind de 2% din această valoare.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *