Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Doi traficanți de droguri au fost prinși în Cluj, în timp ce transportau drogurile pentru a le vinde

La data de 18.07.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  trafic de droguri de mare risc.

Măsurile au fost dispuse după ce, la data de 17.07.2023, inculpații au fost prinși în flagrant în timp ce transportau, pe cale terestră, un colet ce conținea cantitatea de  peste 4 kilograme 3-CMC (drog de mare  risc), în scopul comercializării.

De asemenea, asupra inculpaților au fost identificate  și ridicate sume de bani în lei și euro, mai multe telefoane mobile  și o cantitate de bijuterii.

La data de 18.07.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj,  a dispus arestarea preventivă a unui inculpat, pentru o perioadă de 30 de zile. Față de cel de al doilea inculpat, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj Poliției și ai Poliției  Municipiului  Dej – Biroul Rutier, Biroul de Ordine Publică și din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej .

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *