Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Cascada Ciucaş, un loc feeric din Apuseni, unde te poți scălda în voie: Apa este caldă din cauză stâncilor încinse de soarele arzător

Cascada Ciucaş este situată în Defileul Hăşdatelor în apropierea satului Corneşti, din comuna Mihai Viteazu. Cascada, deși are o înălţime de aproximativ 5 m, prezintă numeroase rupturi de pantă, repezişuri, iar la baza cascadei apa formează un mic lac, toate aceste aspecte conferindu-i o notă aparte.

Cascada Ciucaş poate fi asemănată cu apa din băile moderne, din jacuzzi, bolborosind atât la coborâre, cât şi pe tot parcursul râului care vine agale spre a se revărsa în aceste locuri.

Acesta urmează un traseu şerpuit, printre stânci abrupte, foarte plăcut privirii. În cazul în care sunteţi pasionat de fotografie este indicat să încercaţi să vizitaţi aceste regiuni întrucât vă pot oferi cadre de neuitat.

Cascada Ciucaș – un loc ideal pentru scăldat

Cascada Ciucaș este populară printre localnici, dar și printre turiștii care știu deja de existența ei. Este un loc ideal pentru relaxare, pentru a vă goli mintea de gândurile de zi cu zi, pentru scăldat, plajă și fotografie. Cea mai bună perioadă pentru scăldat se spune că e seara, atunci când apa este caldă din cauză stâncilor încinse de soarele arzător.

2 thoughts on “Cascada Ciucaş, un loc feeric din Apuseni, unde te poți scălda în voie: Apa este caldă din cauză stâncilor încinse de soarele arzător

  1. România pitoreasca. Dacă am sănătate o să încerc să vizitez cât mai astfel de minunății

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *