Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Burgerul „topul de pe lume” nu se mai face la Cluj, ci în Brad, la Cavalerul Templier: Burgerul din Apuseni dă clasă celui din Cluj!

Celebrul burger de la Cluj, care ba este făcut din foiță de aur, ba este pregătit pentru UNTOLD și costă peste 6.000 de euro și care cu siguranță este mega delicios, este acum întrecut de un nou burger realizat după o rețetă secretă, de un chef școlarizat în bucătăria franceză, și care acum gătește în propriul restaurant, în Apuseni, la Brad.

Voicu Ienci, antreprenor, influencer și editorialist șef Apuseni Info l-a testat și confirmă că burgerul din Apuseni dă clasă celui din Cluj!

Prețul burgerului este accesibil tuturor – 35 de lei.

Restaurant cu tematică MEDIEVALĂ – La Cavalerul Templier din Brad, este cu siguranță unic în Țara Zarandului, dacă nu în tot vestul țării. Tematica localului este una deosebită și vă invităm să-l vizitați și să gustați preparatele delicioase.

„La Cavalerul Templier” este afacerea familiei Enache, coordonatorul fiind Alexandru Enache, un bucătar cu o experiență bogată, pasionat de bucătăria franceză în special. Alături de el, cu pasiune muncesc soția sa și tatăl său.

Restaurantul este situat pe strada Avram Iancu nr. 38, pe DN76 Deva-Oradea (după Judecătorie, spre gară) și este un concept interesant prin oferta sa, de la preparate tradiționale, la cele premium.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *