Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Cel mai scump burger din lume, de 6.200 de euro, mai puțin dorit ca unul de 35 lei, de la Brad

Celebrul burger de la Cluj, care ba este făcut din foiță de aur, ba este pregătit pentru UNTOLD și costă peste 6.000 de euro și care cu siguranță este mega delicios, este acum întrecut de un nou burger realizat după o rețetă secretă, de un chef școlarizat în bucătăria franceză, și care acum gătește în propriul restaurant, în Apuseni, la Brad.

Voicu Ienci, antreprenor, influencer și editorialist șef Apuseni Info l-a testat și confirmă că burgerul din Apuseni dă clasă celui din Cluj!

Prețul burgerului este accesibil tuturor – 35 de lei.

Cel mai scump burger din lume, de 6.200 de euro, care va putea fi achiziționat cu ocazia festivalului de muzică UNTOLD din Cluj-Napoca a fost prezentat sâmbătă: Ce conține burgerul?

Conform Cluj24, burgerul conține: „1 kg de vrăbioară de carne de vită Kobe, 300 de gr chiflă, făcută din maia veche de 300 de ani, adusă din Italia, și apă virgină dintr-un iceberg din Antarctica, fără minerale, adusă din Norvegia, și care este acoperită cu foiță de aur, 200 gr brânză Gruyere Swiss maturată 10 luni, 100 de gr jamon iberico de bellota de cinco jotas, cipolla (ceapă) de Tropea caramelizată, maioneză din ou bio Marans cu demiglace de carne Wagyu Kobe, salată biologică din grădina de legume proprie a restaurantului, ou moale bio de găină araucana, chipsuri din cartofi La Bonnotte DOP, gătiți în untură nobilă de gâscă, trufe locale din Transilvania, caviar Beluga Imperial, salată creață specială”

Mai multe poze și video-uri găsiți aici – VIDEO FOTO. Iată burgerul de 6.200 de euro pregătit la Cluj pentru Untold. Ce ingrediente conține. E cel mai scump din LUME

foto: cluj24.ro

Unde puteți găsi burgerul delicios de 35 de lei?

Restaurant cu tematică MEDIEVALĂ – La Cavalerul Templier din Brad, este cu siguranță unic în Țara Zarandului, dacă nu în tot vestul țării. Tematica localului este una deosebită și vă invităm să-l vizitați și să gustați preparatele delicioase.

„La Cavalerul Templier” este afacerea familiei Enache, coordonatorul fiind Alexandru Enache, un bucătar cu o experiență bogată, pasionat de bucătăria franceză în special. Alături de el, cu pasiune muncesc soția sa și tatăl său.

Restaurantul este situat pe strada Avram Iancu nr. 38, pe DN76 Deva-Oradea (după Judecătorie, spre gară) și este un concept interesant prin oferta sa, de la preparate tradiționale, la cele premium.

Loading

1 thought on “Cel mai scump burger din lume, de 6.200 de euro, mai puțin dorit ca unul de 35 lei, de la Brad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *