Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Va ploua cu bani în Floreșți: Pivariu atrage 750 de milioane de euro, pentru dezvoltarea localității

Comuna Florești va beneficia de o sumă uriașă de bani, de 750 de milioane de euro, pe diverse programe, prin care cea mai mare comună din Ardeal speră să se dezvolte, conform Ziua LIVE.

„Peste 750 de milioane de euro, fonduri nerambursabile, vor intra în comunitatea floreșteană. Aici mă refer și la Spitalul Regional de Urgență. De asemenea, Muzeul de Istorie, finanțat prin PNRR, unde se lucrează la proiectul tehnic și urmează să fie scoasă la licitație execuția.Toate proiectele însumate sunt peste 750 de milioane de euro.

Discutăm inclusiv de parcul de peste 4,2 hectare. Vom depune proiectul pentru a obține finanțare europeană. Deja a fost atribuită licitația, iar acum intră în ultima linie dreaptă pentru a fi prezentat proiectul. Urmează verificarea încă 30 de zile, după care vom trece la execuția propriu-zisă a acestui parc”, a declarat Bogdan Pivariu, la Ziua LIVE.

Mai multe despre acest subiect, click aici – Primarul Pivariu: „Peste 750 de milioane de euro, fonduri nerambursabile, vor intra în comunitatea floreșteană”

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *