Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Celebrul chef Paul Siserman taxează în termeni duri snobismul burgerului de 6.200 de euro

Într-o postare pe rețelele de socializare renumitul chef Siserman Paul participant la prestigiosul show de cooking MasterChef taxează în termeni duri aroganță celor care promovează burgerul de 6.200 de euro,

<<Cea mai proasta și mai mincinoasa reclama.

Și spun asta pentru ca toată informația vine de la angajați.

Dar sa ne uitam din alt punct de vedere:

„Cel mai scump burger din lume” costă 6.200 de euro, se gătește la Cluj și îi este destinat publicului Untold.

Ce conține? Sună a mișto, dar nu e: “UN KIL” de vită Kobe, o chiflă făcută cu maia veche de 300 de ani, apă virgină dintr-un iceberg din Antarctica, foiță de aur, cartofi de 700 de euro kilogramul, „caviar Beluga imperial”, trufe, jamon din cel mai costisitor, ou moale de găină araucana și alte ingrediente care să leșine orice snob profesionist.

Știrea mi se pare alta: „Burgerul prezentat, sâmbătă, în premieră a fost dăruit unei absolvente de liceu din Cluj-Napoca, Amalia Hațegan, care a fost admisă în acest an la Universitatea Sorbona din Paris, specialitatea Matematică-Informatică”.

Așa s-au gândit oamenii de la restaurant să premieze performanța: cu un maldăr de mâncare. Cu două kile de potol ridicol de scump, imposibil de consumat la o singură masă (ori chiar două) de un om normal. Doar așa știu unii să-și arate suprema apreciere: mațu’ plin, apoi aur pe hârtia igienică.

Că tot va studia fata matematicile, parcă văd formularea problemei: „Se dau 6.200 de euro, sub forma unui chiolhan hipercaloric și ultrafițos. Să se calculeze câte mese normale/ cărți/ haine/ alte chestii cu adevărat utile putea cumpăra de banii ăștia Amalia, în primele 3 luni din anul universitar”.

Apropo domnu’ patron vezi ca ți-a rămas putina foița de hAUR in colțul gurii:))

Mai mult de jumătate din text este preluat. (Diana Popescu)

Zi făina la toți gura cască și aplaudacii de serviciu care dacă ar fi sa treacă pragul restaurantului, nu ar avea bani sa bea o apa plata in el>> a scris renumitul chef Siserman Paul pe o rețea de socializare.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *