Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Incursiune timidă a autorităților în raiul drujbarilor din Hunedoara: A fost precum o ploaie de toamnă!

Echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au aplicat, în primele şapte luni ale anului, 62 de sancţiuni contravenţionale în sumă de 24.750 de lei şi au confiscat aproape 39 de mc de material lemnos, ca urmare a controalelor efectuate pe linia respectării legislaţiei în domeniul silvic.

Potrivit datelor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Hunedoara, publicate marţi, în perioada ianuarie-iulie au fost efectuate peste 500 de controale independente sau în colaborare cu Poliţia, Garda Forestieră şi ocoalele silvice aflate în subordinea Direcţiei Silvice Hunedoara.

„În cadrul controalelor au fost verificate parchete în exploatare, societăţi comerciale care desfăşoară activităţi de depozitare, prelucrare, valorificare şi transport de material lemnos, precum şi mijloace auto care executau transporturi de materiale lemnoase”, a precizat sursa citată.

Pentru perioada următoare, IJJ Hunedoara are în vedere intensificarea activităţilor de verificare şi control, potrivit competenţelor legale în domeniul silvic, şi continuarea activităţilor de intervenţie preventivă la sediul operatorilor economici care desfăşoară activităţi în domeniul silvic.

No bun. Acum că marile autorități tot s-au cufurit să facă niște controale de doi lei, le dăm și noi niște indicii pe unde se taie lemnul gros: De exemplu, dacă o iau în jos sau sus de la Vața de Ilia, pe drumul județean, se taie în draci 7 din 24 și dacă urcă sau coboară prin Bulzeștii de Jos, toată comuna sau Blăjeni, de aceeași „surpriză” se vor lovi.

Sperăm să fie mai eficiente și mai darnice cu chitanțierele și confiscările aceste drăgălașe autorități.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *