Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Claudiu Târziu anunță că AUR va concedia 500.000 de angajați la stat cu carnete de partid: PSDiștii și PNLiștii tremură!

Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, a spus că formațiunea sa va concedia 500.000 de angajați ai statului, cu carnete de partid, dacă va câștiga alegerile.

„Astfel de reformă, cu aceste partide, nu este posibilă. Tocmai ele au împănat aparatul bugetar cu tot felul de clienţi politici, pentru că au avut nevoie de sinecurile acestea să răsplătească loialităţi politice. În 2000 funcţiona statul român cu 800.000 de funcţionari publici, otova. Nu a crescut numărul militarilor, a scăzut, nu a crescut, numărul poliţiştilor, a scăzut, nu a crescut, numărul medicilor şi asistenţilor, ba dimpotrivă, avem deficit, după cum vedem atâtea cazuri nenorocite. Ce a crescut? A crescut numărul funcţionarilor din administraţia publică centrală şi locală. Cum? Că am avut nevoie? Nu! Pentru că am pus zece să învârtă aceeaşi hârtie, ca să-şi ia nişte bani de la stat, siguri, pentru că aveau carnet de partid. Asta trebuie curăţat. Cum să cureţi, dacă tu depinzi de voturile acelor oameni? PSD şi PNL nu vor face niciodată o astfel de reformă

Am zis-o şi o să o facem pentru că pe noi nu ne leagă nimic, nu avem niciun fel de cârdăşie cu oamenii care au intrat pe liste de partid în instituţii publice. Vom pierde voturile acestora care oricum se duc la partidele respective şi vom câştiga voturile românilor care aşteaptă o reformă reală în statul român şi aşteaptă pe cineva să-i ducă la prosperitate, să-i scoată din sărăcie. Am promis, 500.000 dăm afară. Numai pe aceia cu carnet de partid, care nu-şi găsesc utilitatea în sistem. Ca aşa rezultă din calculul pe care l-am făcut. În 2000 erau 800.000 şi funcţiona statul român. Acum sunt 1.3000.000 şi funcţionează statul român mai bine? Nu!”, a afirmat Claudiu Târziu, miercuri seară, la Prima News.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *