Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

PSDiștii și PNLiștii, pe lux în străinătate, George Simion la Salina Turda: E foarte bine organizată pentru vizitatori! A avut și 1 milion de oaspeți!

Președintele AUR, George Simion, a postat recent un video-mesaj din Salina Turda, apreciind că este un loc foarte frumos, foarte bine organizat pentru vizitatori și îi îndeamnă și pe alții să viziteze astfel de locuri frumoase din România.

„România este o țară frumoasă, cu oameni harnici, care în momentul în care vor pot fi foarte organizați. Vă salutăm din grădina Carpaților, facem România în doi vara aceasta și suntem la Salina Turda, care e foarte bine organizată pentru vizitatori. A avut ani în care a avut și 1 milion de oaspeți, aici.

E printre cele mai mari saline din Europa, e o minune a naturii și e un loc un românii se pot simți bine, ca și străinii, vin foarte mulți străini, aici.

Vă invit și pe voi să vizitați Salina Turda și vă invit să mergeți, în măsura posibilităților, pentru că în fiecare județ avem lucruri frumoase. Explorați România, iubiți România și lăudați România, pentru că prea mulți o înjură!”, a spus George Simion.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *