Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(VIDEO) Vață Băi, noua perlă turistică din Ardeal: Bazin semi-olimpic, două bazine cu apă termală și un bazin cu apa sărată

Discover Hunedoara prezintă un video cu stațiunea – complex Vața Băi, care a devenit în această vară noua perlă turistică din Ardeal, cu un bazin semi-olimpic, două bazine cu apă termală și un bazin cu apa sărată.

„Investiție majoră în turismul hunedorean; Complexul BALNEO TERMAL VAȚA BĂI! Vața Băi este din nou în circuitul turistic sub o formă extinsă și îmbunătățită!

Complexul Vața Băi găzduiește în incintă 3 hoteluri, 2 restaurante, un bar cu terasă, ștrand, centru de sănătate, mai multe terenuri de sport, toate integrate într-un frumos parc dendrologic vechi de peste 100 de ani.

Noutatea adusă este faptul că, alături de bazinul semi-olimpic, în incinta ștrandului au fost realizate încă două bazine cu apă termală și un bazin cu apa sărată. De asemenea, pentru relaxare ștrandul pune la dispoziție un bazin cu hidromasaj și șezlonguri.

Alte facilități: saună uscată, Bar & Grill, terasă, sală de mese cu aer condiționat, teren de volei, ping-pong, teren de fotbal, loc de joacă pentru copii, șezlonguri, dușuri, cabine de schimb și vestiare” arată cei de la Discover Hunedoara.

2 thoughts on “(VIDEO) Vață Băi, noua perlă turistică din Ardeal: Bazin semi-olimpic, două bazine cu apă termală și un bazin cu apa sărată

  1. Exista si baza de tratament ?? este important ! De asemenea statiunea este inclusa in bilete de tratament pentru pensionari ??

  2. Bună am 2 întrebări la dumneavoastră;
    Dacă se poate campa cu ruota la locatie .?
    Dacă acceptați plata cu card de vacanțăUP.? Vă mulțumesc anticipat!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *