Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

56 de persoane au fost salvate de către salvamontiști în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 43 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor.

În cazul acestor intervenții au fost salvate 56 de persoane, dintre acestea 11 au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital și 3 persoane au fost predate elicopterului SMURD pentru a fi transportate la spital.
S-au primit și 41 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană.

Salvamont România vă îndeamnă la prudenta și responsabilitate în derularea activităților montane și vă invită să le fiți alături în campania de reducere a numărului de accidente montane!

Nu uitați, luna August, este declarată Luna responsabilității pe munte , pentru ca în aceasta luna înregistrăm cele mai multe și mai grave accidente montane.
Salvamont România a lansat proiectul „-1” prin care ne propunem ca, împreună cu dumneavoastră, sa scădem numărul de accidente din luna August măcar cu o unitate .
Vă dorim o zi frumoasă pe cărări de munte și nu uitati, Salvamont, singura structură de salvare montană din România, sunt întotdeauna prietenii dumneavoastră de nădejde de pe cărările munților!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *