Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Arhimandritul Mănăstirii Dumbrava despre UNTOLD: Cum poți sta o noapte întreagă acolo, poți să stați o oră jumătate – două și în casa lui Dumnezeu!

Arhimadritul Mănăstirii Dumbrava, Vasile Crișan, a transmis, duminică, la Sfânta Liturghie ținută cu ocazia sărbătorii Schimbarea la Față un mesaj către tinerii care participă la festivalul UNTOLD, desfășurat în Cluj-Napoca.

„Dumnezeu nu este contra că mereți, unii merg și se distrează, cum este la noi în Ardeal, cum este acest festival (Untold – n.a). Nu e contra Dumnezeu, toate le îngăduie, dar dacă ești bun de una, trebuie să fii bun și de biserică. Cum poți sta o noapte întreagă acolo, poți să stai aici o oră jumătate – două, că aici stai în casa lui Dumnezeu.

Dacă acolo poți să stai o noapte întreagă, atunci cine e bun de una e bun și de alta.

Nu fac o condamnare, ci vă conștietizez că mai întâi este Dumnezeu și toate celelalte. Toate sunt îngăduite, dar nu toate ni-s sunt de folos”, a spus părintele Vasile Crișan.

Loading

1 thought on “Arhimandritul Mănăstirii Dumbrava despre UNTOLD: Cum poți sta o noapte întreagă acolo, poți să stați o oră jumătate – două și în casa lui Dumnezeu!

  1. Are dreptate.

    Trebuie să existe priorități in viață.

    Distracția are rolul ei – mai ales dacă nu se bagă droguri și alcool la tineri. Dar pe fond, Dumnezeu este primul și ce spune el e că cine stă o noapte la concert poate sta și o oră la Liturghie să mulțumească lui Dumnezeu pentru viață și sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *