Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Cum va fi vremea în intervalul 7 – 20 august în Transilvania și Crișana? Când revine canicula?

Administrația Națională de Meteorologie a publicat estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele două săptămâni în Transilvani și Crișana.

Prognoza meteo  7 august – 20 august. TRANSILVANIA

Valorile termice diurne se vor situa în general sub mediile multianuale mai ales în primele zile din interval. Până în jurul datei de 11 august, mediile temperaturilor maxime vor oscila între 21 și 24 de grade.

După data de 11 august, vremea se va încălzi și va deveni local călduroasă, iar mediile maximelor vor ajunge să se situeze în jurul a 31 de grade. În prima săptămână din interval, media valorilor nocturne va avea ușoare variații în jurul a 10 grade.

Ulterior, temperaturile nocturne vor fi în creștere, iar media acestora va ajunge la 13…14 grade.

Local vor mai fi averse până în data de 11 august. Mai ales în a doua săptămână, probabilitatea pentru manifestări de instabilitate va fi redusă.

Prognoza meteo 7 august – 20 august. CRIȘANA

Valorile termice diurne, până în jurul datei de 10 august, se vor situa sub mediile multianuale specifice perioadei, vor avea ușoare variații, iar media acestora va oscila între 22 și 26 de grade. După data de 10 august, valorile termice maxime vor fi în creștere treptată și mai ales în a doua jumătate a intervalului vremea va deveni călduroasă, cu medii ce vor atinge 33…34 de grade.

Temperaturile nocturne, până în jurul datei de 12 august, vor avea variații între 10 și 13 grade, apoi vor fi în creștere până la 16…17 grade.

Local vor mai fi averse până în data de 11 august. După această dată, probabilitatea pentru manifestări de instabilitate va fi redusă.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *