Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Lacul perlă din Apuseni în care să găsesc păstrăvii uriași: Există păstrăvi de 2 metri!

Apuseni Info v-a anunțat astăzi că Regele Pescarilor din Apuseni, Vasile Ilea, a dat o nouă lovitură: un păstrăv uriaș de 97 cm a fost prins în Tarnița.

Contactat de Apuseni Info, omul de afaceri clujean a povestit cum a capturat uriașul: „Am prins păstrăvul dimineața la 06.20. Cam 15-20 minute a durat drill-ul. Cu siguranță mai sunt păstrăvi uriași în Tarnița, Trebuie răbdare și …. <<să gândești ca un pește mare>>. Peștele a fost prins la circa 13-15 metri adâncime, pe mijlocul lacului, cu un minnow ryuki”.

Vasile Ilea a mai anunțat că pe Tarnița există cu siguranță păstrăvi de 2 metri: „Fără dar și poate DA. Nu am niciun dubiu și cu siguranță că pe Tarnița vom prinde cel mai mare păstrăv din Europa.

Mai multe despre acest subiect – Un păstrăv de 97 cm a fost prins în Tarnița! Ilea: Există păstrăvi de 2 metri! Cu siguranță că pe Tarnița vom prinde cel mai mare păstrăv din Europa!

Despre Tarnița

Lacul Tarnița este un lac de acumulare care se găsește între comunele Râșca, Mărișel și Gilău (județul Cluj), la vest de municipiul Cluj-Napoca. Cu o suprafață de cca. 215 ha și o lungime de peste 8 km și o adâncime maximă de peste 70 de metri, lacul Tarnița este una din cele mai apreciate zone turistice din județul Cluj. Este alimentat de apele Văii Someșul Cald (unul din afluenții Someșului Mic).

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *