Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(OPINIE) Ienci, despre înjurăturile de la UNTOLD: Argoul este sublim atunci cand suntem isteti!

Sincer, ca se folosesc cuvinte din argou in versurile unor piese in voga, chiar nu ma deranjeaza. Limba romana ar fi o polologhie seaca fara p☆l@, p[£d@, toate derivatele, imaginile, metaforele si constructiile argotice.

Argoul este sublim atunci cand suntem isteti, folosim logica limbii si a frazei, exaltam si expunem spirit in ziceri. Pentru asta e nevoie de inteligenta peste medie, inspiratie si talent poetic real.

Problema trapp-istilor, a gheboseniilor si tuturor tatuatilor fara testicule facuti vedete la norma -niste adolescenti neterminati din categoria ineptilor, care nici macar nu plac fetelor, desi se chinuie toata ziua sa fie deosebiti si sa le sara in ochi precum tantarul noaptea pe intuneric, e ca nu au umor, stau prost la logica si ritmul limbii romane, sufera serios la imaginatie si, prin urmare, nu au un stil propriu si aparte -asta daca nu consideram smulsul si guitatul androgin vreo aparitie consistenta.

Nu poti vorbi de p☆l@ cand nu o ai sau de g@○£ cand nu ai ce baga in el.

Comparati aratarile din trapp cu Parazitii, de exemplu, si va veti lamuri despre ce vorbesc.

Nu ma deranjeaza ca la Untold s-au pronuntat cuvinte tari pe scena, ma deranjeaza ca s-au produs niste prosti, care-si bat joc de argou.

Pana si pe asta il saraciti, prostilor …

Despre Voicu Ienci

Absolvent al Facultatii de Drept -Universitatea Babes-Bolyai (2000) si al Certificatului Profesional in Management -The Open University (U.K. 2013), Voicu Ienci este antreprenor si pasionat de istorie si politica.

Ideologic, este profund atasat conservatorismului clasic si un apropiat al viziunilor crestine pro-viata si pro-familie

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *