Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Rareș Bogdan, reacție dură la Marcel Ciolacu: PNL este obligat sa spună NU propunerilor de majorare a taxelor și impozitelor!

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan spune că amenințarea cu demisia a premierului Marcel Ciolacu este „un șantaj direct” și că PNL este obligat sa spună „NU” propunerilor de majorare a taxelor și impozitelor „Este cel mai grav atac la proprietate de la Iliescu incoace!”, a declarat Rareș Bogdan la solicitarea G4Media.

Mai multe despre acest subiect – Rareș Bogdan, reacție dură la Marcel Ciolacu: „Condiționarea aceasta mie îmi sună ca un șantaj direct! PNL este obligat sa spună NU propunerilor de majorare a taxelor și impozitelor/ Este cel mai grav atac la proprietate de la Iliescu incoace!”

Premierul Marcel Ciolacu, totodată președintele PSD, a anunțat luni că, dacă PNL nu va susține pachetul de măsuri fiscale și de reformă a statului, își va depune mandatul de premier. Declarația a fost făcută la Aleph News.

„Dacă în acest moment nu se face o reformă administrativă în paralel cu o reformă de reducere a unor excepții fiscale (toate excepțiile însumează 75 miliarde lei), România fără nici o măsură în acest moment va ajunge la un deficit mai mare de 6,2% din PIB. Automat va duce la stoparea fondurilor europene și la instabilitate politică”, a spus Marcel Ciolacu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *