Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Dorin Sorin David își asumă steagul AUR pentru Țara Zarandului: La Brad, PSD va tremura la Consiliul Local

De-a lungul timpului Florin Cazacu și-a gestionat excelent voturile din Brad, a luat 99% din 100% electoratul PSD, însă a fost votat și de foștii PRMiști, naționaliști, fani ai poetului național Adrian Păunescu sau ai tribunului Vadim Tudor. Să nu uităm că Florin Cazacu provine din PRM.

Electoratul anti-Cazacu, oricare ar fi acela, mai mult de 35%-40% nu face oricum și oricât s-ar da peste cap iar pentru acest electorat, cică de dreapta, dacă harnicul Oprișa nu va ara din timp terenul, cu siguranță că dacă Raul Matei va avea chef din nou de politică, va capta atenția multor brădeni, cât să mai facă un scor bun în 2024.

Surpriza URIAȘĂ vine de la AUR care a reușit un transfer în zonă de 5 stele: Dorin Sorin David și-a oficializat relația politică cu partidul naționalist. Practic la stilul AUR, Dorin Sorin David se potrivește precum Messi la Barcelona și doar la Barcelona.

Doru Matadoru, omul simplu dar muncitor din Brad, glumeț și săritor în ajutor, poate duce 5-6 consilieri în legislativul din Brad, pe fondul scăderii PSD la nivel național, a măsurilor de austeritate care deja au iritat multă lume. Poate obține chiar și un post de viceprimar.

Să vă mai spunem ceva, Doru vorbește simplu, sincer și clar pentru oameni simpli, oameni care ani de zile au avut o singură voce de acest fel, Florin Cazacu, o voce care s-a rafinat în timp și educat cât se poate de mult dar viața, câteodată e ciudată, și poate și din plictiseală, unii dintre brădeni vor vota cu Doru Matadoru că-i „de-al nost”.

Și da. Pentru prima dată după mulți ani, cu un bolid politic în spate, Dorin Sorin David, dacă va fi atent, va putea să-i producă insomnii lui Cazacu – chiar și cu multele realizări pe care le va trece în dreptul său la ultimul mandat.

Doru Matadoru are azi, alături de Florin Nuțea, un full de popi în mână. Dacă e smart va lua potul – 5-6 consilieri locali și viceprimarul. Minim.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *