Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Tișe: Creșterea fiscalității lovește direct în electoratul PNL! Asta echivalează practic cu scoaterea PNL de la guvernare!

Alin Tişe, vicepreşedintele PNL şi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, a scris, într-o postare pe Facebook, că măsurile economice propuse de PSD „echivalează practic cu scoaterea PNL de la guvernare”.

„Guvernul PNL – PSD sau PSD – PNL. Oricum le-ai ordona, Guvernul este bipartid! Guvernarea trebuie să se abțină de la măsuri care lovesc direct în electoratul unuia sau altuia dintre partide.

Creșterea fiscalității lovește direct în electoratul PNL. Și condamnă România la o criză profundă și recesiune. Susținerea economiei reale presupune susținerea mediului de afaceri și nicidecum fiscalitatea crescută. Asta echivalează practic cu scoaterea PNL de la guvernare!

PNL trebuie să iasă de la guvernare în măsura în care guvernarea nu ține cont de prioritățile liberale și mărește fiscalitatea. Nu, nu am discutat în partid asta” a declarat Tișe.

Loading

1 thought on “Tișe: Creșterea fiscalității lovește direct în electoratul PNL! Asta echivalează practic cu scoaterea PNL de la guvernare!

  1. Si mori de foame interloPULE? Saracii de voi,noroc intara asta fuctioneaza ASISTENTA SOCIALA asa ca apelati repede !!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *