Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

S-a crezut Escobar de Bihor dar polițiștii l-au prins: Procurorii DIICOT au dispus reținerea traficantului!

La data de 9 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, au prins în flagrant delict un bărbat bănuit de trafic intern de droguri de risc.

Astfel, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei bănuite.

Măsura a fost dispusă după ce bărbatul a fost prins în flagrant delict în timp ce ar fi comercializat 470 de grame de cannabis, pentru 13.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că bănuitul ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc, către consumatori din județul Bihor.

În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, față de bărbatul bănuit.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *