Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Jaf la munte, în Bulzeștii de Sus: Trei bărbați au spart o cabană și au furat pe grăbite tot ce le-a căzut în mâîni

În data de 07 august 2023, polițiștii au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, în perioada 26 iulie – 07 august 2023, i-a fost spartă casa de vacanță, situată pe raza comunei Bulzeștii de Sus.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că persoane neidentificate au pătruns prin efracție în interiorul cabanei bărbatului și i-au sustras mai multe bunuri, în valoare totală de 8.000 de lei (prejudiciul fiind recuperat, parțial, de polițiști).

În cauză, polițiștii Secției de Poliție Rurală Baia de Criș au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar în urma probatoriului administrat, la data de 09 august 2023, au luat măsura reținerii preventive față de doi bărbați, unul în vârstă de 18 ani, din comuna Bulzeștii de Sus și altul de 31 de ani, din comuna Baia de Criș, bănuiți de comiterea faptei reclamate.

Cei doi au fost depuși în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând să fie prezentați, în cursul zilei de 10 august 2023, magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, în vederea luării măsurilor legale.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *