Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Aquaparkul Venus din Băile 1 Mai își deschide porțile pentru iubitorii de bălăceală, weekendul viitor

De sâmbătă, 19 august 2023, o nouă atracție turistică se deschide în Nord-Vestul țării. Aquaparkul Venus din Băile 1 Mai își deschide porțile pentru iubitorii de bălăceală.

Un complex modern, capabil să primească aproape 2.000 de vizitatori simultan, cu toate facilitățile pentru o zi perfectă de relaxare, este oferta pe care ștrandul Venus din stațiunea 1 Mai (jud. Bihor) o pregătește pentru această vară turiștilor din România. Lucrările de reabilitare au intrat pe ultima sută de metri pentru activul deținut de Transilvania Investments, în calitate de acționar majoritar al Turism Felix S.A., administratorul ștrandului”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de investitor.

Vegetația existentă a fost păstrată, așa că aquaparkul întins pe o suprafață de 4,3 hectare va avea 7 bazine pentru adulți, inclusiv cu platformă de sărituri, și două bazine pentru copii, care vor avea și tobogane. De asemenea, Venus va avea restaurante, terenuri de sport și locuri de relaxare, inclusiv jacuzzi și masaj acvatic. Așadar, turiștii vor putea beneficia din plin de apa termală specifică zonei.

Complexul Venus vine să completeze oferta turistică pentru zona de vest a țării pe care o avem în portofoliul Transilvania Investments. Dacă până în prezent Băile Felix au fost punctul principal de atracție, odată cu deschiderea aquaparkului din 1 Mai ne dorim să oferim o alternativă la același nivel de calitate, accesibilă tuturor categoriilor de turiști”, a declarat Radu Roșca, președinte executiv al Transilvania Investments.

Lucrările principale legate de infrastructura ștrandului, adică refacerea sistemului de alimentare cu apă, construcția corpurilor de clădire noi, a rețelei de încălzire etc., au fost finalizate, iar muncitorii lucrează la finisaje.

Conform graficului de lucrări, Aquparkul Venus va fi deschis pentru public în prima jumătate a lunii iulie.

Transilvania Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din România, listat pe Bursa de Valori București, sub simbolul TRANSI. Misiunea fondului este de a maximiza randamentele investitorilor, prin administrarea unui portofoliu complex de active ce include companii din sectoarele financiar, turism, real estate, energie și IT.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *