Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Pe ordinea de zi a legislativului din Câmpeni: Exproprierea terenului de peste Râul Arieș pentru o bază sportivă

Primarul din Câmpeni, Cristian Dan Pasca, anunță că pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local de joi este o hotărâre importantă cu privire la exproprierea terenului de peste Râul Arieș, unde dorește să se construiască o bază sportivă. Primarul face apel la toți consilierii să voteze proiectul.

„Joi, 17 august 2023, este o zi importantă pentru orașul Câmpeni. La ora 14:00, avem ședință de consiliu local, unde pe ordinea de zi va fi proiectul de hotărâre pentru exproprierea terenului de peste Râul Arieș unde dorim să construim o bază sportivă.

Cred că este important faptul că putem avea la noi, la Câmpeni, o bază sportivă modernă și un teren de fotbal omologat pentru desfășurarea de competiții.

Vital pentru oraș și zona Munților Apuseni este și faptul că îi vom atribui încă o utilitate și anume aterizarea în acest loc a elicopterelor SMURD. Doar în ultimii 2 ani am avut peste 150 de intervenții ale elicopterelor SMURD la Câmpeni, lucru care a salvat vieți omenești.

Sper ca toți consilierii locali, indiferent de culoarea politică, șă voteze pentru și să înțeleagă că toți reprezentăm interesul și binele comunității noastre.

De asemenea, invit cetățenii orașului nostru să participe la ședința Consiliului Local al Orașului Câmpeni, joi 17 august 2023, la ora 14:00, la sediul Primăriei. Împreună putem dezvolta Capitala Țării Moților!” a anunțat primarul din Câmpeni, Cristian Dan Pasca.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *