Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Consilierii USR Brad ridică semne de întrebare cu privire la modalitatea în care se cheltuiesc banii de Zilele Bradului

Cei trei consilieri ai USR Brad ridică semne de întrebare cu privire la modalitatea în care se cheltuiesc banii de Zilele Bradului.

„Mâine va începe o nouă ediție a Zilelor Municipiului Brad, o manifestare așteptată, cu siguranță, de mulți locuitori ai orașului nostru, care merită să aibă parte de distracție. Ca de obicei, în Consiliul Local, acest subiect a fost unul dezbătut cu foc. Și asta din cauza lipsei de transparență a administrației Cazacu.

Primarul a cerut 350.000 de lei (3.5 miliarde de lei vechi) din bugetul local, din banii dumneavoastră, practic, pentru organizarea acestei manifestări. În schimb, nu am primit nicio informație, nicio defalcare a cheltuielilor. Nu știm câți bani se duc la artiștii care vor cânta, nu știm câți bani vor lua minunații sportivi brădeni, care au reprezentat Bradul la competițiile la care au participat, nu știm câți bani vor lua prezentatorii. Ni s-a pus în față o sumă-record (în condițiile în care problemele Bradului nu sunt nici pe departe rezolvate) și ni s-a cerut să votăm. Nu am putut da un vot favorabil pentru o sumă de bani, în spatele căreia este o ceață densă.

Mai jos este intervenția liderului de grup, Raul Matei, în ședința de Consiliu Local din iulie” arată consilierii USR Brad.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *